сите категории

Вести

Дома> Вести > Вести

Печатење на екран

септември 17.2023

ПЕЧАТЕЊЕ НА ЕКРАН

најдобар квалитет и најдобра цена!!!

Во текстилниот принт, печатењето на екранот сè уште е најдобар квалитет и има неколку предности!

Постојаноста на бојата од печатењето на екранот е подобра како дигиталното печатење!

сјајот на боите од печатењето на екранот е подобар како дигиталниот печатење!

пенетрацијата на задната страна од печатењето на екранот е подобра како дигитално печатење!

цената е поевтина при печатење на екран од количини од 20 парчиња веќе!

боите се 100% на база на вода и 100% биолошки! (киселината е лимон, пастата е алгинат/морска трева,...)

Лидерот на светскиот пазар во производство на знамиња и банери ве поканува да ги споделите предностите.

Претходна пост Никој Нареден пост нов каталог