сите категории

Вести

Дома> Вести > Вести

знаме и банери со големи димензии

јуни 09.2023

знаме и банери со големи димензии

дигитално печатење cmyk+4c во врвно најдобро решение и сјајност на бои
Ткаенина со 100% пенетрација: стром знаменце 110 гр, стром знаме 135 гр, дисплеј 200 гр, моќност 160 гр...
широчина: до 320 см широк должина: бескрајна

Претходна пост нов каталог Нареден пост Зошто да означите рекламирање